Bestilling:
 
Skriv til mig på
lis@oellgaard.dk

Om mig

Mit navn er Lis Øllgaard, og jeg er uddannet reikimester og indisk hovedmassør.
 
Translatør
Jeg er oprindeligt uddannet translatør i engelsk og har arbejdet som freelancer i mange år i min egen lille virksomhed.
 
Dansk - Indisk Børnehjælp
Ud over mit arbejde med reiki, indisk hovedmassage og som translatør er jeg også frivillig i den humanitære organisation Dansk - Indisk Børnehjælp, som fylder en stor del af mit hjerte. Du kan læse mere om foreningen og mit arbejde her.
Reiki og indisk hovedmassage
Reikihealingen og den indiske hovedmassage er to teknikker, som på hver deres måde giver mig mulighed for at nå ind og give mine klienter en afspænding og en dybde-ro, som jeg føler, mange har brug for i vores moderne samfund.
 
Baggrund 
For år tilbage oplevede jeg reikienergien på egen krop og blev overvældet over teknikkens varme og styrke og var solgt med det samme. Derfor var der ingen vej udenom, og jeg uddannede mig sideløbende med min oversættelsesvirksomhed mig til reikimester efter dr. Mikaio Usuis system – og med hver eneste behandling er jeg dybt taknemmelig over at få lov til at formidle denne smukke energi, der gør så stor forskel.
 
Den indiske hovedmassage mødte jeg på en rejse til Wales, hvor jeg boede hos en kvinde, der udbød denne specielle massageteknik, som giver en unik dybdeafspænding, der forkæler moderne computernakker og trætte hoveder i en grad, der overbeviste mig om, at jeg ville tilbyde denne disciplin i Danmark også. Det er en fornøjelse at mærke mine klienter slappe af og give slip på tanker og spændinger under behandlingen - og det gør det kun bedre, at jeg kan tilbyde ekstra forkælelse med Naturally Thinkings økologiske hårkursolier.
 
Uddannelser
Reikimester (modul 1, 2 og 3)
Trancehealer (modul 1 og 2) 
Certifikat i indisk hovedmassage
 
Reikiro v/Lis Øllgaard | Borups alle 148, 2.th., 2000 Frederiksberg  | Tlf.: 5086 0555 | lis@oellgaard.dk