Bestilling:
 
Skriv til mig på
lis@oellgaard.dk

Indisk hovedmassage

Indisk hovedmassage

 

Indisk hovedmassage er en behagelig og dybdeafspændende massageteknik, der fokuserer på den øverste del af ryggen, overarme, skuldre, nakke og ikke mindst hovedbund, tinding og pande.

 

Du beholder dit tøj på bortset fra bluse/overdel, men er hele tiden dækket af et håndklæde omkring busten. Du modtager massagen siddende på en stol med en pude til at stabilisere dig.

 

Massagen kan foregå hos mig, eller jeg kan komme til dig. I kan også slå jer flere sammen og nyde en hyggelig aften eller eftermiddag, mens I alle bliver forkælet. Den perfekte anledning til at samle veninder, mødregruppe, studiegruppe - eller som tilbud på arbejdspladsen.

 

Massagen kan efter eget valg inkludere en hårkur baseret på økologiske olier fra Naturally Thinking, der efterlader håret blødt, styrket og smukt.

 

Indisk hovedmassage stammer naturligvis fra Indien og blev bragt til Europa af indiske Narendra, som ved sin ankomst til London undrede sig over, at massage i vesten stoppede ved halsen, og at hovedmassage var stort set ukendt som massageform i den vestlige verden. For ham og inderne er krop og sind et hele - og den holistiske tilgang er en vigtig del af den ayurvediske medicin, som har eksisteret i Indien i årtusinder.

 

Narendra udviklede en særlig vestlig udgave af indisk hovedmassage, der fokuserer på spændte computernakker og dybdeafspænding, som gør godt for krop og sjæl.

Reikiro v/Lis Øllgaard | Borups alle 148, 2.th., 2000 Frederiksberg  | Tlf.: 5086 0555 | lis@oellgaard.dk