Mit arbejde i Dansk - Indisk Børnehjælp

Sideløbende med mit arbejde som translatør og behandler er jeg aktiv i foreningen Dansk - Indisk Børnehjælp.

Foreningen er en humanitær organisation, der driver et børnehjem, et ekstraundervisningscenter og flere andre projekter i delstaten Tamil Nadu. Foreningens formål fokuserer på:
 
• At hjælpe børn og kvinder uanset religion, kaste eller politisk tilhørsforhold.
• At etablere projekter og programmer i Indien via selvhjælp sammen med indiske samarbejdspartnere.
• At samarbejde med indiske og danske organisationer, der arbejder for at forbedre forholdene for børn og kvinder i Indien.
• At udbrede kendskabet til Indien og indiske forhold. 
 
Foreningen har base i København på Borups Alle 29 på Nørrebro, hvorfra vi driver genbrugsbutikken og aktivitetscenteret SHOP4INDIA, hvor jeg er en del af butiksledelsen, hvilket betyder, at jeg har samtaler med nye frivllige, jeg arbejder i butikken, jeg er med til at arrangere vores forskellige events og udstillinger og sammensætter vagtplanen hver måned. Et fantastisk arbejde, hvor jeg har masser af skønne lejligheder til at fortælle vores kunder og frivillige om det arbejde, vi udfører i Indien og i Danmark. En gave i taknemmelighed og kærlighed, hvis du spørger mig :-)
 
 
Her er jeg en del af butiksledelsen og er med til at drive butikken og afholde events, der alle har til formål at fundraise midler til vores arbejde i Indien og Danmark.
 
Jeg har besøgt børnehjemmet i Tamil Nadu to gange - og er dybt taknemmelig over at få lov til at være med til at gøre en forskel i disse skønne pigers liv.
 
Du kan læse meget mere om vores arbejde her.
 
 
 
 
Reikiro v/Lis Øllgaard | Borups alle 148, 2.th., 2000 Frederiksberg  | Tlf.: 5086 0555 | lis@oellgaard.dk